OPTOVID d.o.o. Delavni čas: delavniki 9.00 -18.00, sobota: zaprto
  Kontakt: 01/436 10 78

Ponudba očal

KOREKCIJSKA OČALA

V Optiki Bežigrajski dvor ponujamo široko paleto korekcijskih okvirjev različnih priznanih znamk ter vseh cenovnih razredov. Okvirji so lahko iz različnih materialov kot so plastika (acetat, optyl…), kovina, jeklo, za alergike pa nudimo tudi titan. Poleg tega, da je titan nealergen, je tudi ekstremno elastičen ter najlažji in najtrši material na tržišču.

 

Pri izbiri ustreznega korekcijskega okvirja za vaš obraz moramo biti pozorni na samo širino okvirja, dobro in udobno lego na nosu, težo samih očal in pa dolžino priponk oziroma ročajev okvirja. Pomembno je tudi, za kakšno uporabo očala potrebujemo, samo za branje, za daljavo ali pa bi imeli kar oboje v enih samih očalih (multifokalna stekla), pri čemer pa mora biti višina okvirja malo večja. Le tako bodo očala udobna in funkcionalna, s tem pa bodo lahko dobro služila svojemu namenu.

 

Pri izbiri pravega okvirja izmed spodaj naštetih znamk, pa vam bo svetovalo naše strokovno osebje.

Znamke korekcijskih očal:

Ray-Ban
Gucci
Silhouette
Hugo Boss
Boss Orange
Emporio Armani
Carrera
Tommy Hilfiger
Vogue
Adidas

Max Mara
MAX&Co
Julbo
Rarph Lauren
Cogan
Inface
Smith
Arnette
Brendel
Marco Polo

Polaroid
Humphrey’s
Pierre Cardin
Jette
TITANflex
Safilo Glamour
Safilo Design
Solano
Sferoflex

SONČNA OČALA

Sončna očala so dandanes nepogrešljiv pripomoček vsakega posameznika, saj tako kot ne pozabimo uporabiti kreme za sončenje za zaščito naše kože, je za zdravje pomembno tudi to, da ne pozabimo zaščititi oči pred sončnimi žarki.

 

Če se pogosto izpostavljamo UV žarkom brez zaščite oči, se možnost tveganja za poškodbo oči poveča (bleščanje, prezgodnja siva mrena, odstop mrežnice, staranje kože okrog oči…). Otroci so ponavadi še bolj izpostavljeni škodljivim vplivom UV žarčenja, njihove oči so še v fazi razvoja, zato so še toliko bolj občutljive. Poskrbite za ustrezno zaščito vas in vaših otrok ter si zagotovite kvalitetna sončna očala.

 

Torej, vsaka sončna očala ni dovolj da so samo modna, temveč da služijo svojemu namenu, zagotavljajo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki čez celo leto, imajo ustrezno kvaliteto in izvrsten izgled. Prepričani smo, da s svojo ponudbo lahko zadovoljimo želje in potrebe vsakega posameznika, saj imamo očala za vsako starost, vsak okus in vsak žep.

 

Zaščita oči je pomembna za vsakogar, povsod, vsak dan ter v vseh situacijah.

Znamke sončnih očal: